Duokasse

685,- per uke
Bestill i dag
Arne om duokassen
Arne Brimi

Dobbelt glede

Duokassen passer for alle hjem med to personer, enten dere er kjærester, familie eller romkamerater. Deler dere kjøkken, kan dere også dele gleden over god, hjemmelaget middag! Duokassa gir ny inspirasjon til den som har mistet piffen på kjøkkenet. Inspirerende oppskrifter og skikkelig bra råvarer løfter middagsopplevelsen flere hakk. Med matkasse for to personer halverer dere arbeidet, og kan dele gleden over god, hjemmelaget mat.

Hopp over frustrasjonen

Mange vet at det er både tid og penger å spare på å planlegge ukens middager og handle alt på en gang. Men de færreste gjør det, og surrer isteden rundt i butikken på tomgang etter jobb. Middagskasse er det beste valget for deg som ikke får til det første, og er lei av å gjøre det siste. Da ligger alle råvarene og en enkel oppskrift og venter på deg hjemme. En halvtime etterpå kan dere sette dere ned og nyte maten sammen. 

Doble matgleden og halver innsatsen. 

 


Har studentkassene mindre mat ettersom de er billigere?

Nei, studentkassen har et velbalansert innhold med tre middager som dekker de behov en student har i en aktiv hverdag.

Kort eller Faktura?

Vi oppfordrer våre kunder til å legge inn betalingskort. Da kan du som kunde benytte nyttefunksjoner som å endre middager ved neste ukes levering. Man får 9 forskjellige retter å velge mellom, hver uke. Samt at man kan planlegge leveringer uke for uke, 2 måneder frem i tid. I tillegg unngår du et ukentlig fakturagebyr på kr 69,-.

Er det noen bindingstid?

Nei, hos oss er det ingen bindingstid. Skulle du også for eksempel reise bort kan du pause en eller flere leveringer. Dette kan du enkelt redigere i din profil.

Hva skjer hvis det er feil ved leveransen?

Skulle det oppstå en feil på leveransen ser vi gjerne at du tar kontakt med oss direkte på kundeservice@mattid.no slik at vi får hjulpet deg.