Mattid - Dagligvarer til Bedrifter i Trondheimsområdet

 Firma I vekst - Lokal leverandør av dagligvarer

Mattid AS ble etablert i 2017 og i samarbeid med Arne Brimi og Arne Hjeltnes var satsingsområde middagsmat til privatkunder. Mattid er aktør på flere arenaer, salg av dagligvarer på nett til B2B-markedet i Trondheimsregionen. I tillegg produserer Mattid mat til større aktører, som blant annet sushi for Rema 1000 og Bunnpris.

I første halvår 2019 ble avdelingen B2B skilt ut fra selskapet på bakgrunn av å enklere kunne skille produksjon og salg. Mattid B2B AS som eget selskap er i vekst med kommende nyvinninger og tilbud til bedriftskunder, barnehager, skoler og SFO. Firmaets styrke og er og vil være mangfold, tett kundeoppfølging hvor kundens behov og ønsker løses til kundens beste. 

Vi ønsker tett oppfølging og god kommunikasjon
Vi vil alltid ta utgangspunkt i kundens situasjon. Alle kunder er unike, vi ønsker å tilby individuelle løsninger etter ønsker og oppdukkende behov. Vi har respekt for våre kunders tilbakemeldinger og tilpasser oss deretter.

Tilbud og mangfold i endring
Både markedet og bedrifters behov for matservering til sine ansatte eller barnehagers barn er stadig i endring. Her ønsker vi å tilpasse oss ved å forenkle bestillinger hos oss, samt kommunikasjon og logistikk.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×