Mattid B2B - Dagligvarer til Bedrifter i Trondheimsområdet

Tilpasser kundens behov - Lokal leverandør av dagligvarer

Mattid AS ble etablert i 2017 og i samarbeid med Arne Brimi og Arne Hjeltnes var satsingsområde middagsmat til privatkunder. Mattid er aktør på flere arenaer, salg av dagligvarer på nett til B2B-markedet i Trondheimsregionen. I tillegg produserer Mattid mat til større aktører, som blant annet sushi for Rema 1000 og Bunnpris.

I første halvår 2019 ble avdelingen B2B skilt ut fra selskapet på bakgrunn av å enklere kunne skille produksjon og salg. Mattid B2B AS som eget selskap er i vekst med kommende nyvinninger og tilbud til bedriftskunder, barnehager, skoler og SFO. Firmaets styrke er å vil være; mangfold, tett kundeoppfølging hvor kundens behov og ønsker tilpasses etter kundens tilbakemeldinger. 

Vi ønsker tett oppfølging og god kommunikasjon
Vi vil alltid ta utgangspunkt i kundens situasjon. Alle kunder er unike, vi ønsker å tilby individuelle løsninger etter ønsker og oppdukkende behov. Vi har respekt for våre kunders tilbakemeldinger og tilpasser oss deretter.

Tilbud og mangfold i endring
Både markedet og bedrifters behov for matservering til sine ansatte eller barnehagers barn er stadig i endring. Her ønsker vi å tilpasse oss ved å forenkle bestillinger hos oss, samt kommunikasjon og logistikk.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×